CA | ES | EN

LATEST

lunes, 26 de marzo de 2018
L’IdISBa passa a formar part de la Xarxa d'Entitats Gestores d'Investigació Clínica Hospitalària i Biosanitària.

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears ha passat recentment a formar part de la Xarxa d'Entitats Gestores d'Investigació Clínica Hospitalària i Biosanitària (REGIC) com a entitat associada.

 

REGIC és la primera associació d'entitats gestores d'investigació clínica creada a Espanya a instància dels professionals, per tal de compartir experiències i crear un espai d'interacció i formació en la gestió de l’R+D+I sanitària. REGIC està constituïda per 29 membres associats dels quals 17 d'ells són Instituts d'Investigació Sanitària (IIS) i 15 d'aquests últims són IIS acreditats per l'ISCIII, representant un 45% de la totalitat de IIS acreditats fins a la data.

 

REGIC presenta una àmplia dispersió geogràfica de membres, estant aquests distribuïts entre les següents 12 comunitats autònomes: Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Madrid, Navarra, País Basc, Principat d'Astúries i València. Les 29 entitats que formen part de REGIC gestionen la investigació duta a terme per 135 Hospitals de tot Espanya.

 

La participació de l’IdISBa al REGIC permetrà formar part d'un entorn de col·laboració entre les entitats associades que afavorirà la promoció i el desenvolupament d'activitats de gestió i transferència del coneixement al sector productiu. A més, la REGIC serveix com a fòrum de coordinació i integració de les polítiques i interessos de les entitats associades, permetent determinar les solucions idònies per als principals reptes del sector clínic hospitalari i biosanitari.

 

 

Mapa de la red REGIC

 

En un entorn tan competitiu i canviant, la REGIC també pot representar els seus associats davant organismes públics i privats per tal de defensar interessos comuns acordats entre les entitats. Finalment, també facilitarà la difusió de la contribució realitzada per l’IdISBa ajudant a la seva projecció en l'àmbit nacional.

 

 

El director gerent de l'IdISBa, David Martínez, amb la presidenta del REGIC, Arantza Abad

 

 

Representants de les entitats associades al REGIC

 

 

Enllaços:

http://regic.org/



Copyright 2024 IDISBA | Privacy policy | Cookies policy | Legal notice