CA | ES | EN

LATEST

jueves, 30 de noviembre de 2017
Premis de les IV Jornades IdISBa

Aquest any, a les IV Jornades IdISBa, s’ha inclòs una novetat respecte als anys anteriors, l’entrega de premis a les dues millors tesis, amb 1.000€ cada una, les dues millors comunicacions orals, amb 750€ cada una, i als dos millors pòsters, amb 500€. Les encarregades d’entregar els guardons van ser la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patricia Gómez.

 

Els premiats als millors pòsters varen ser, Albert Maimó Barceló, amb el pòster: “La huella lipídica de los exosomas plasmáticos como posible herrramienta de diagnostico de enfermedades del colon”, i Saliha Belmonte Darraz, amb el pòster:Procesamiento afectivo en una cohorte de niños sanos y con Parálisis Cerebral”

 

De les 5 tesis doctorals presentades, la Dr. Elena Fortuny Frau, “Validación de la escala de riesgo hemorrágico HAS-BLED en una población hospitalaria de nuestro medio”, i la Dr. Mª del Mar Blanquer Rosselló, “Efecte modulador de la leptina i polifenols en la funció mitocondrial i metabolisme de la cèl·lula tumoral”, van ser les guardonades.

 

Les dues comunicacions orals premiades van ser la de Clara Vidal Thomàs, “Costes y conveniencia del apósito hidrocelular frente hidrocoloide para úlceras por presión grado II en Atención Primaria” i la de Maria Antònia Llopis-Grimalt, “Quercitrin coated nanostructured titanium surfaces for the modulation of bacterial adhesion and osteogenic differentiation”.

 

Premi a la millor comunicació oral, Clara Vidal Thomàs

 

Premi al millor pòster, Saliha Belmonte Darraz

 

Premi a la millor tesi doctoral, Elena Fortuny Frau

 

Premi al millor pòster, Albert Maimó Barceló

 

Premi a la millor tesi, Mª del Mar Blanquer Rosselló

 

Premi a la millor comunicació oral, Maria Antònia Llopis Grimalt



Copyright 2024 IDISBA | Privacy policy | Cookies policy | Legal notice