CA | ES | EN

LATEST

miércoles, 22 de noviembre de 2017
L’IdISBa convoca les seves IV Jornades d’investigació

El dies 23 i 24 de novembre, l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) celebra la seva cita científica anual més destacada, les “IV Jornades IdISBa”.

 

L’objectiu principal d’aquestes jornades és el oferir un espai de trobada per als investigadors de l’Institut, en el qual analitzar temes d’interès científic, conèixer els resultats científics i econòmics de la institució, reconèixer la tasca dut a terme per els nostres investigadors i compartir les línies de recerca que duen a terme les diferents àrees de recerca de l’IdISBa, obrint la possibilitat d’establir col·laboracions i sinèrgies.

 

Les Jornades tendran lloc al saló d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases i s’esperen entre 150 i 170 participants

 

Dijous 23

L'acte inaugural, que començarà a les 11:30h, comptarà amb la presència de la Consellera de Salut, Patricia Gómez; el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet; el director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; i el director científic de l’IdISBa, Miquel Fiol. Tot seguit, s’oferirà als assistents un mini concert de flauta, a càrrec d’Enrique Sánchez, membre de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

 

El programa continuarà amb la Conferència Inaugural, “50 años de terapéutica cardiovascular: éxitos, fracasos y esperanzas”, de Juan Tamargo, MD, Phd, FESC, catedràtic de Farmacologia de la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid.

 

Es tornaran a reprendre les IV Jornades a les 15:00h amb la Taula Rodona: “Carrera Investigadora”, en la que hi participaran, el Dr. Miquel Segura, investigador de Vall d’Hebron Research Institute, el Dr. Joan Isern, investigador del Centre Nacional Investigacions Cardiovasculars, el Dr. Roger Gomis, investigador de l’Institut de Recerca Biomèdica i la Dra. Cristina Ugalde, investigadora de l’Institut d’Investigació Hospital 12 d’Octubre, tots ells moderats pel Dr. Cristòfol Vives, cap de grup de recerca IdISBa.

 

Dues hores després, a les 17:00h, es presentaran 7 comunicacions orals defensades per investigadors IdISBa.

 

Divendres 24

 

Les jornades es reprendran el divendres a partir de les 8:30h, amb la presentació de la Memòria Científica 2016 de l’Institut i una Assemblea General.

 

Després es presentaran 6 tesis llegides per a doctorands IdISBa entre l’1 d’octubre de 2016 fins el 30 de setembre de 2017. A les 11:00h es farà una pausa per al cafè i es visitaran els pòsters.

 

A continuació, es presentaran 7 comunicacions orals més, defensades per investigadors IdISBa. Tot seguit, es farà l’entrega de premis, per part de la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol i la consellera de Salut, Patricia Gómez, en el que es guardonaran 2 tesis amb 1.000€, 2 comunicacions orals amb 750€ i amb 500€ als 2 millors pòsters.

 

La darrera conferència de les “IV Jornades IdISBa” serà a càrrec de  la Dra. Pilar Goya, professora d’investigació del CSIC de l’Institut de Química Mèdica de Madrid amb el títol  “La investigación en química médica: Una aventura inacabable”.

 

L’acte de cloenda el realitzaran el director gerent de l’IdISBa, David Martínez i el director d’Assistència Sanitària del Servei de Salut de les Illes Balears, Nacho García Pineda.



Copyright 2024 IDISBA | Privacy policy | Cookies policy | Legal notice