CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 20 de mayo de 2016
Balears tendrà facultat de Medicina el proper curs 2016/17

El passat dimecres, el Consell General de Política Universitària celebrat a Madrid, va aprovar l'assignació de 60 places per a la Facultat de Medicina a les Illes Balears.

La Universitat de les Illes Balears (UIB) serà l'única universitat del país que oferirà per primera vegada aquests estudis de grau; cap altre centre acadèmic ha obtingut l'autorització per iniciar-los.

 

FONTS:

 

Ahir dijous, la presidenta de Balears, Francina Armengol, va presidir la presentació als mitjans dels estudis de Grau de Medicina a l'Hospital Universitari Son Espases, acompanyada del conseller d’Educació i Universitat, Martí March, la consellera de Salut, Patrícia Gómez, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet.


Els estudis de Medicina tenen una durada de sis anys i suposen un total de 360 crèdits: 78 de formació bàsica, 207 d’assignatures obligatòries, 15 d’optatives, 54 pràctiques (clíniques), i 6 de treball de fi de grau.

La durada del pla d’estudis i el nombre de crèdits ECTS venen determinats pel Ministeri. Els ensenyaments estan estructurats en mòduls amb una extensió mínima. La proposta de sis mòduls que ha preparat Balears per a Medicina és la següent:

  1. Morfologia, estructura i funció del cos humà: 81
  2. Medicina social, comunicació i iniciació a la investigació: 36
  3. Formació clínica humana: 114
  4. Procediments diagnòstics i terapèutics: 48
  5. Pràctiques clíniques tutelades i treball fi de grau: 60
  6. Formació complementària: 21

La preinscripció és del 19 de maig fins al 31 de maig per canvi d’estudis o d’universitat, i fins al 4 de juliol en general.  

 

FONTS:

 

ENLLAÇOS:

 

 

 



123movies