CA | ES | EN

AVÍS LEGAL

1. Identificació i contacte del propietari del lloc web.

 

www.idisba.es  (d’ara en endavant el lloc web), és propietat de Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) (en endavant el Titular) amb domicili a Ctra. Valldemossa, 79 (Hospital Universitari Son Espases), Edifici S, 1a planta. 07010 Palma de Mallorca, amb CIF G57326324, telèfon (+34) 871 20 52 34 i correu electrònic idisba.info@ssib.es 

 

Altres dades del propietari:

 

Dades registrals (Núm. Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears): 100000000220

 
2. Àmbit d’aplicació.

 

La navegació pel lloc web del Titular implica assumir la condició d'usuari i l'acceptació absoluta del manifestat en aquest Avís Legal.

 

3. Edat.

 

Al nostre lloc web no tractem dades de menors de catorze anys.

 

4. Propietat intel·lectual o industrial.

 

Els continguts del lloc web, com ara textos, imatges, gràfics o codi font, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

Tals continguts no poden ser, per exemple, reproduïts o transformats sense el permís previ i explícit del Titular. Els usuaris poden accedir als continguts i fer còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors en xarxa, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

 

5. Normes comuns d´ús del lloc web.

 

L'usuari es compromet a fer un ús del lloc web d'acord a les següents normes:

 

  • No publicarà comunicacions comercials mitjançant el lloc web.
  • No recopilarà contingut o informació d’altres usuaris.
  • No es carregarà virus ni codi malintencionat de cap tipus.
  • No sol·licitarà informació d'inici de sessió ni accedirà a un compte que pertanyi a un altre usuari.
  • No realitzarà actes il·lícits, enganyosos, malintencionats o discriminatoris en el lloc web, d'acord a aquestes condicions i l'ordenament jurídic espanyol.
  • En general, no realitzarà actes que suposin danys o lesions dels drets de tercers.

 

El Titular podrà eliminar qualsevol contingut o suspendre el servei si, segons el seu propi criteri, s’incompleix qualsevol de les normes i obligacions descrites en aquest Avís Legal.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre aquestes normes ens pot contactar per correu electrònic.

 

6. Enllaços i limitació de responsabilitat.

 

L'establiment d'un hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació ni l’aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç, prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit al Titular. En tot cas, l'hiperenllaç únicament permetrà l'accés a la pàgina d'inici del nostre lloc web. Així mateix, haurà d'abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre el Titular, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l'ordre públic.

 

El Titular no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi basant-se en ells. El contingut del lloc web és de caràcter general i merament informatiu.

 

El Titular no assumirà cap responsabilitat pel contingut o funcionament de webs de tercers als quals l'usuari del lloc web pugui accedir mitjançant qualsevol tipus d'enllaç.

 

El Titular declina qualsevol responsabilitat, fins on permeti l'ordenament jurídic, pels danys i perjudicis derivats de la presència de virus, de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat, a l'honor, a la intimitat o sobre publicitat il·lícita.

 

Si algun usuari o tercer considera que al lloc web s’hi està cometent algun acte il·lícit de qualsevol tipus, ha de remetre una comunicació al Titular a l'adreça de correu electrònic que apareix en les nostres dades identificatives. S'ha d'identificar degudament, especificant els fets que denuncia.

 

7. Privacitat.

 

Si al lloc web es recollissin dades personals, el Titular serà responsable d’aquestes dades i les tractarà amb absoluta confidencialitat i seguretat. Podrà trobar més informació a la nostra política de privacitat i galetes.

 

8. Modificacions.

 

El Titular es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les seves condicions d'ús, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per d’altres posteriors.

 

9. Legislació aplicable, solució de qüestions controvertides i fòrum competent.

 

L'ús del lloc web es regirà per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús del web, serà sotmès a la jurisdicció no exclusiva dels Jutjats i Tribunals del municipi on radica el domicili social del Titular.

 

10. Política de devolucions.

 

Als usuaris de l'apartat "Donacions", els resulta d'aplicació la següent política de devolució:

 

  • L'usuari té dret a la devolució de l'import de la donació atenent a les lleis i normatives vigents dels serveis de pagament.
  • Les cancel·lacions han d'informar-se per escrit, enviant un correu electrònic a idisba.donaciones@ssib.es.
  • No s'accepten cancel·lacions informades per cap altra via. En aquest email han de constar totes les dades de la inscripció, incloent concepte de l'aportació realitzada, nom i cognoms de l'donants, data i import de l'operació.

 

 

mangakakalot