CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 6 de febrero de 2024
Representants de l'IdISBa convidades el Consolat de Mar per la Setmana Internacional de les Dones i les Nines en la Ciència

La directora científica de l'IdISBa, la Dra. Antònia Barceló, la subdirectora científica, la Dra. Júlia Garcia i l'investigadora del grup de recerca de Resistència Antibiòtica i Patogènia de les Infeccions Bacterianes, Dra. Elena Jordana, foren convidades per la presidència del Govern Balear, el Consolat de Mar, a un acte de celebració de la Setmana Internacional de les Dones i les Nines en la Ciència.

Ahir dilluns 5 de febrer, un grup de 17 dones científiques representants de diferents àmbits de la ciència i la divulgació científica, visitaren el Consolat de Mar, i foren rebudes per la presidenta del Govern, Margalida Prohens, juntament amb el vicepresident i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, i el secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona.



Durant la visita pogueren intercanviar opinions i ressaltaren que encara existeix una bretxa de gènere i que, per tant, és important fomentar polítiques que treballin cap a la igualtat real i creïn referents femenins també dins l'àmbit científic. La presidenta, Margalida Prohens, va destacar que per millorar la situació de les dones científiques es vol treballar per fomentar la conciliació i la correspondència.



123movies