CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 28 de noviembre de 2023
Reuniò anual del Comité científic Extern de l'IdISBa

Ahir es va realitzar la reunió anual del Comité Científic Extern de l'IdISBa, al qual varen assistir la presidenta, Magdalena Sastre (Imperial College), Teresa Riera (UIB), Ramón Martí (VHIR), Cristina Fillat (IDIBAPS), Buenaventura Bolíbar (IDIAPJGol), Antoni Gelabert (IMIM) i Rafael Cantón (IRYCIS), juntament amb la directora científica de l'IdISBa, Antònia Barceló, el president del Consell Social i Empresarial, Miquel Fiol, i el director gerent, Sergi Camacho. 

 

Durant el transcurs de la reunió s'han tractat temes centrals per al futur de l'Institut. S'ha presentat a la nova directora científica, la Dra. Antònia Barceló, s'ha presentat l'informe de reacreditació, així com la memòria científica de l'any 2022.  

 

Un altre punt a debatre ha estat l'informe de revisió del Pla Estratègic 2021-2022 i la presentació del Pla d'Acció i Pressupost de l'IdISBa per l'any 2024. A més, s'ha incorporat la persona responsable de qualitat, Cristina Casasnovas, com a secretària d'actes, actualitzant-se al reglament del CCE. Finalment, s'han classificat i definit els grups i personal investigador de l'IdISBa.

 

El Comitè Científic Extern (CCE) és l'òrgan d'assessorament científic estratègic de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). Està compost per membres de reconegut prestigi en l'àmbit de la recerca científica relacionada amb la salut en l'àmbit nacional i internacional, amb especialitats alineades amb les àrees científiques estratègiques seleccionades en el Pla Científic de l'IdISBa.

 



123movies