CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 27 de noviembre de 2023
L'IdISBa visita l'Institut d'Investigació Valdecilla (IDIVAL)

El director general de Salut en Recerca, Formació i Acreditació, Vicenç Juan; la directora Científica de l'IdISBa, Antònia Barceló; el director gerent de l'IdISBa, Sergi Camacho; el president del Consell Social i Empresarial de l'IdISBa, Miquel Fiol, i Marga Frontera i Àngel Ríos de la Unitat d'Infraestructures i Laboratoris, varen visitar l'Institut d'Investigació Valdecilla (IDIVAL) el passat 21 de novembre.

 

La visita va tenir com a objectiu compartir bones pràctiques i establir sinergies entre instituts d'investigació sanitària acreditats en l'àmbit de la recerca clínica. Durant la visita es va conèixer el projecte COHORTE Cantabria, i es varen visitar els serveis tecnològics de l'IDIVAL (incloent-hi el Biobanc, la Unitat de Citometria i la Unitat de Microscòpia) i la Unitat d'Assaigs Clínics. 

 

Per part d'IDIVAL, varen assistir el Sr. Óscar Fernández, director general de Planificació, Ordenació, Gestió del Coneixement i Salut Digital; el Sr. Luis Carretero, director gerent del Servei Càntabre de Salut; el Sr. Galo Peralta, director de gestió IDIVAL; Marcos López, el director científic IDIVAL; Maria Blanca Sánchez, la responsable de la Unitat d'Assaigs Clínics d'IDIVAL, i María José Martín, la responsable dels serveis tecnològics d'IDIVAL.

 



 



123movies