CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 26 de octubre de 2023
El Dr. Miquel Fiol, nomenat president del Consell Social i Empresarial de l’IdISBa

El Patronat de l’IdISBa ha decidit, en reunió ordinària celebrada dia 9 d’octubre 2023, nomenar al Dr. Miquel Fiol nou president del Consell Social i Empresarial (CSE) de l’Institut. El Dr. Fiol ha estat director científic de l’IdISBa els últims 10 anys, des de la seva creació el 23 de desembre 2013, i substitueix en el càrrec de president del CSE al Dr. José Oriol Bonnín Gubianas.

 

El Consell Social i Empresarial (CSE) de l’IdISBa és un òrgan assessor al Patronat i de participació de la societat civil. Està format per 25 membres, entre els quals hi ha representants del món econòmic, social i associatiu, així com membres representatius de l’IdISBa. Té la finalitat de facilitar la participació dels diferents sectors socials i econòmics en l’anàlisi i el desplegament de l’estratègia científica de la institució i reforçar el compromís social de la institució.

 

La presidència del CSE té les següents atribucions:

  • Ocupar la representació, direcció i coordinació del CSE IdISBa.
  • Ordenar i acordar la convocatòria de les sessions ordinàries i extraordinàries del CSE IdISBa, i fixar l’ordre del dia, tenint en compte, si n’és el cas, les peticions dels altres membres formulades amb la suficient antelació, i assenyalar el lloc, el dia i l’hora de realització.
  • Presidir i dirigir les deliberacions del CSE IdISBa, moderar el desenvolupament dels debats i suspendre’ls per causes justificades i, si n’és el cas, dirimir amb el seu vot de qualitat possibles empats.
  • Vetllar pel compliment dels acords del CSE IdISBa.
  • Visar les actes i les certificacions d’acords.
  • Qualsevol altra funció que el CSE IdISBa li assigni o delegui.

En cas de vacant, absència o malaltia, el president ha de ser substituït en les seves funcions per la persona titular de la direcció general competent en matèria de recerca en salut.

 



123movies