CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 20 de octubre de 2023
Primera edició de la campanya “ComMou-te per la recerca en oncologia” promoguda per l’IdISBa

La consellera de Salut, Manuela García ha presentat a la RAMIB primera edició de la campanya ‘ComMou-te per la recerca en oncologia’, junt amb la direcció científica de l’IdISBa, la Dra. Antònia Barceló i el Dr. Miquel Fiol, i les investigadores de l’IdISBa, la Dra. Gwendolyn Barceló i la Dra. Antònia Obrador.

 

ComMou-te és una campanya de difusió de la recerca científica i de foment del mecenatge de l’IdISBa, que tendrà lloc del 25 d'octubre al 12 de novembre 2023.

 

La consellera de Salut, a la seva intervenció, ha destacat la importancia des habits saludables, la detecció precoç i el cribatge, la necessitat de seguir invertint ern recerca i ha parlat de la importància de les noves tecnologies, que fan que caminem cap a la medicina de les 5 P: personalitzada, predictiva, preventiva, participativa i poblacional. 

 

La Dra. Antònia Barceló ha exposat que la campanya té com a objectiu, “visibilitzar la institució i donar a conèixer la recerca de l'àrea d'Oncologia i Hematologia de l’IdISBa. No obstant això, en posteriors edicions es dedicarà a altres àrees de recerca de l'Institut”.

 

Per part seva, la Dra. Gwendolyn Barceló ha comentat que aquesta campanya pretén recaptar fons per a la recerca a través del mecenatge, per a això es convida a tota la població de les Illes Balears a organitzar petits esdeveniments esportius, culturals, musicals, etc.

 

Barceló ha explicat que totes les persones que vulguin participar en la campanya han d'accedir a la web www.commoute.com on trobaran informació per a realitzar un donatiu o realitzar una activitat i visibilitzar la recerca en oncologia, “totes són accions que sumen per a ajudar a la ciència”.

 

La campanya ‘ComMou-te per la recerca en oncologia’ començarà amb una gala de dansa a càrrec del Centre d'Estudis de Dansa Helena Obrador, en el Teatre Principal de Palma el 25 d'octubre. I, la clausura serà el 12 de novembre en el Conservatori de Música amb l'actuació de l'Associació per a la Promoció de Joves Promeses Musicals.

 

 

Font: Nota informativa CAIB (19/10/2023)



123movies