CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 11 de octubre de 2023
Concurs d'idees per al disseny del logotip i la imatge corporativa de l'IdISBa

L'objectiu d'aquesta convocatòria és propiciar la concurrència d'idees amb la finalitat de seleccionar el disseny del logotip i imatge corporativa de l'IdISBa, així com el desenvolupament del manual en el qual es reflectirà la normativa d'aplicació d'aquesta identitat corporativa aprofitant que enguany es compleix el desè any d'aquesta Fundació. Aquest logotip tindrà la consideració d'oficial i serà usat com a imatge corporativa.


El tema o motiu del disseny estarà basat en la informació corporativa que es lliurarà als participants. Es valorarà que el disseny proposat s'identifiqui amb l'entitat, tant en el que referent a la seva comesa com institució.


La tècnica serà lliure tenint en compte que la imatge corporativa hi haurà de ser reproduïda posteriorment en diferents suports i materials.


S'estableix un procediment de participació per invitació amb un mínim de tres participants. Podran participar en el concurs les persones físiques i jurídiques de la Unió Europea, presentant idees pròpies, originals i inèdites que serveixin a l'objecte del concurs.

 

La proposta d'imatge corporativa presentada ha de contenir els següents elements:

  1. Elements basi d'identitat visual, això és, relació de grandàries i situació entre elements, colors corporatius i versió en escala de grises, o blanc i negre del logotip proposat.
  2. Exemples d'aplicació de la proposta a papereria (cartes, sobres, targetes de visita,..), premsa escrita, fullets i publicacions, marxandatge (clauers, samarretes, bolígrafs, paraigües, etc.) i senyalització física exterior i interior.
  3. La proposta ha de basar-se en els elements que es proporcionen que són els aprovats per patronat i per tant no es poden canviar total ni radicalment sinó redissenyar i modernitzar.

S'estableix un termini d'un mes per a presentar les propostes, que començarà a comptar l'endemà a la publicació de les presents bases en el Tauler d'anuncis de la web del IdISBa (http://www.idisba.es ). Si l'últim dia de presentació fos festiu o inhàbil es prolongarà el termini al següent dia hàbil.

 

Més informació: veure document adjunt



123movies