CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 6 de septiembre de 2023
La consellera de Salut, Manuela García, visita les instal·lacions de l’IdISBa

La consellera de Salut, Manuela García, ha visitat avui la seu de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IDISBA), acompanyada pel director general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, Vicenç Joan, el director científic de l'IdISBa, Miquel Fiol, i el director gerent de l'IdISBa, Sergi Camacho. 

 

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears va néixer el 2013 fruit de l'associació i col·laboració entre els diferents centres i dispositius que desenvolupen activitats de recerca biosanitària i biomèdica en el territori de les Illes Balears. Així, l'IdISBa està integrat per l'Hospital Universitari Son Espases, la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, l'Institut Universitari de Recerca en Ciències de la Salut (IUNICS), l'Hospital Universitari Son Llàtzer i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Aquestes institucions aporten el capital humà que n’ha permès augmentar la massa crítica investigadora i fomentar les col·laboracions per al desenvolupament de projectes de recerca entre serveis i professionals del sector salut.

 

La consellera de Salut, Manuela García, ha volgut posar en valor la tasca que realitza el personal de l’IdISBa i ha mostrat el seu compromís en donar tot el suport a la investigació.  

 

 

Font: Nota informativa CAIB (06-09-2023)



123movies