CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 30 de agosto de 2023
La spin off del IdISBa, Nanodecal, semifinalista dels InnoStar Awards, participarà en Startup OLÉ Salamanca

La startup Nanodecal, de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, és semifinalista dels InnoStar Awards. Nanodecal presentarà del 4 al 7 de setembre a Salamanca, les seves innovacions en tecnologia mèdica i biotecnologia en la Pitch Competition i comptarà, al costat de D-sight i Manina Medtech, amb un estand permanent en Startup OLÉ, on podran accedir a networking i a contactes amb l'ecosistema empresarial i d'inversors.

 

Els InnoStar Awards, que formen part de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) són un programa que busca una acceleració clau per a empreses emergents. El programa s'enfoca a transformar prototips en solucions mèdiques o productes de salut i ajudar-los en la seva sortida al mercat.

 

Aquesta edició compta amb 18 startsups, de les quals tres són espanyoles: Nanodecal, D-sight i Manina Medtech. Aquesta participació forma part de la fase d'entrenament del programa InnoStars Awards, que disposa de mentories d'experts i 25.000 euros de finançament per a les 18 startups europees semifinalistes.

 

Després de presentar les seves solucions i plans de negoci, el jurat seleccionarà 10 finalistes i els convidarà a defensar els seus projectes en la gran final dels InnoStars Awards.

 

Nanodecal està treballant en una prova de diagnòstic ràpid per a detectar en menys de 10 minuts superbacteris que originen la pneumònia. Aquest test servirà d'ajuda als professionals mèdics per a receptar antibiòtics específics i prevenir infeccions permanents.

 

 

Ressó en premsa: Economía de Mallorca



123movies