CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 9 de mayo de 2023
La Plataforma de Cirurgia Experimental i Estabulari s'ha adherit al HUB de Model Animal de la Plataforma ISCIII de Biobancs i Biomodels 

La Plataforma de Cirurgia Experimental i Estabulari IdISBa és un establiment d'experimentació animal autoritzat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Els principals serveis que ofereix la plataforma són: allotjament i cura dels animals d'experimentació (rosegadors, conills i porcs), servei de cirurgia (convencional, laparoscòpia i microcirurgia) i servei d'Imatge Preclínica (radiologia, ecografia, bioluminescència i fluorescència).

 

El hub de models animals de la Plataforma ISCIII Biobancs i Biomodels compta amb 18 unitats distribuïdes al nostre país i ofereix el més alt nivell de qualitat i serveis d'avantguarda en assessorament i realització de models d'experimentació animal que abasten un ampli nombre d'espècies, com, per exemple, Drosophila, Mus musculus o Danio rerio, entre altres, així com nombroses tècniques experimentals. El nostre portfolio inclou a més assessorament en consultes de l'àmbit ètic-legal.

 

 

Més informació: https://www.isciiibiobanksbiomodels.es/centros/plataforma-cirugia-experimental-y-estabulario-idisba/



123movies