CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 11 de octubre de 2019
La Dra. Antònia Obrador Hevia, investigadora de l’IdISBa, ha obtingut la III Beca Triennal a la investigació en Sarcomes FMPJC 2019.

La Dra. Antònia Obrador Hevia, investigadora del grup Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica de l'IdISBa, ha obtingut la III Beca Triennal de la Fundació Mari Paz Jiménez Casado (FMPJC) d’ajuda a la recerca en sarcomes en col·laboració amb el GEIS (Grupo Español de Investigación en Sarcomas).

 

Un cop rebuda la resolució del Jurat independent compost per:

 

  • Dr. Bernd Kasper; Prof. Universitatsmedizin Mannheim, Mannheim; Germany.

 

  • Dra. Suzanne George; Clinical Director, Center for Sarcoma and Bone Oncology, Dana-Farber Cancer Institut Boston, USA; Assistant Professor, Medicine, Harvard Medical School.

 

El Jurat representat a la Fundació Mari Paz Jiménez Casado (FMPJC), està format pel Comitè Científic compost per Dr. Felipe Acedo, Dr. Eduardo Garcia-Rico i Ramón Alvarez.

 

El Patronat de la Fundació ha resolt aprovar la proposta presentada pel Jurat, resultant com a mereixedor de la III Beca Triennal de Recerca en Sarcomes de la FMPJC 2019 el projecte, presentat per:

 

La Dra. Antònia Obrador Hevia de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) amb el projecte titulat "Anàlisi genòmica exhaustiva d'alteracions accionables de la via Wnt i validació de dianes terapèutiques en models cel·lulars i organoides per avaluació de noves teràpies en sarcomes de parts toves ".

 

Amb una dotació de € 75.000 en tres anys.

 

El Jurat l'han valorat com el millor projecte amb una puntuació de: 450/600 punts.

 

 

Font: Fundació Mari Paz Jiménez Casado, 11 d’octubre 2019



123movies