CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 25 de abril de 2023
Seminari d'Innovació IdISBa. Fernando Barrera. «CIRCE Scientific: mejorando la vida saludable y la longevidad a través de ingredientes mejorados científicamente»

El dilluns 22 de maig a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari d'Innovació “CIRCE Scientific: mejorando la vida saludable y la longevidad a través de ingredientes mejorados científicamente”, a càrrec de Fernando Barrera, CEO de CIRCE Crystal. 

 

Fernando Barrera és llicenciat en Física. Té un curs d'acceleració de startups Ignite 2013 a Cambridge Judge School. Direcció d'empreses per la UIB i Gestió de Projectes per la UPC. Executive Master en Innovació per l'EOI. Catorze anys d'experiència en activitats de transferència de tecnologia i gestió de projectes de I+D com a cap de la Unitat de Transferència de Tecnologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB OTRI). Ha gestionat i dirigit més d'una vintena de projectes de I+D nacional i internacionals. És vicepresident del Clúster de Biotecnologia i Biomedicina de les Illes Balears. CEO de CIRCE desde 2012.

 



123movies