CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 29 de septiembre de 2022
Seminari IdISBa. Pau Pericàs Pulido "Recerca en bases de dades sanitàries"

Dilluns 10 d'octubre a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari "Recerca en bases de dades sanitàries", a càrrec de Pau Pericàs Pulido, Responsable de la Plataforma de Recerca en Informació en Salut de les Illes Balears (PRISIB) de l'IdISBa.

 

Pau Pericàs és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (2010) i Especialitat en Medicina Intensiva a l’Hospital Universitari Son Espases (2016). A continuació va realitzar un Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (2020).

 

Des del 2018 ha treballat com a programador tant en l’àmbit sanitari com en d’altres. L’any 2020 es va incorporar a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca per reforçar la Unitat de Sistemes d’Informació que proveu, a investigadors i gestors, de dades extretes de les bases de dades assistencials.

 

Des de finals de 2021 és el responsable de la PRISIB amb l’objectiu de crear una infraestructura de base de dades física i lògica pròpia, orientada cap a la recerca en salut.

 mangakakalot