CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 14 de octubre de 2021
Webinar IdISBa. Jéssica Hernández Rodríguez. "From Primates evolution to Human genomics"

El dilluns 25 d’octubre a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia "From Primates evolution to Human genomics", a càrrec de la Dra. Jéssica Hernández Rodríguez, investigadora post-doctoral programa FOLIUM del Projecte "INTRES: invertir, investigar, innovar", del Grup Genòmica de la Salut de l'IdISBa.

 

La Dra. Hernández Rodríguez es va llicenciar en Biologia (2009), va realitzar un màster en Antropologia Física i Forense (2010) i un màster en Genètica i Evolució (2011) a la Universitat de Granada (UGR). L’any 2012 va començar a treballar com a tècnica de laboratori en el grup de “Genòmica Evolutiva” de l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE-UPF), on a 2014 va aconseguir un Contracte pre-doctoral FPI que li va permetre obtenir el Doctorat en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra en 2018. Posteriorment, va treballar a la Unitat de Genòmica del Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona.

 

Ha col·laborat amb diversos grups internacionals del camp de la Genòmica Evolutiva, com el Dr. Evan Eichler del Departament de Ciències Genòmiques de la Universitat de Washington a Seattle i el Dr. Christophe Boesch de l'Institut Max Planck d'Antropologia Evolutiva de Leipzig a Alemanya (Programa PanAf). A més, ha publicat gairebé una vintena d'articles científics, la majoria en revistes d'alt impacte indexades al Journal Citation Report (JCR).

 

Actualment, pertany al grup de recerca "Genòmica de la Salut" de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), on actualment treballa com a investigadora post-doctoral del programa FOLIUM projecte “INTRES: Invertir, Investigar, Innovar” finançat pel Pla Anual 2019 de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS).

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies