CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 3 de septiembre de 2021
Cicle Seminaris Plataformes 2021. Aina Soler Mieras. "SCReN: Plataforma d'Unitats d'Investigació Clínica i Assaigs Clínics. Què suposa per als investigadors?"

Dilluns 13 de setembre a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "SCReN: Plataforma d'Unitats d'Investigació Clínica i Assaigs Clínics. Què suposa per a als investigadors?", a càrrec de n’Aina Soler Mieras, tècnica de salut de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i investigadora principal del projecte “Plataforma ISCIII de suport a la investigació clínica”.

 

Aina Soler Mieras és metgessa especialista en Farmacologia Clínica per l’Hospital Germans Trias i Pujol des del 2006. Compta amb una llarga trajectòria coordinant i assessorant en la realització d'assajos clínics tant en l'àmbit públic com a privat. La seva experiència professional abasta totes les fases de l'assaig incloent gestió, suport metodològic i participació directa com a investigadora. Actualment treballa en el gabinet tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, col·laborant en diferents assajos que s'impulsen des de la unitat d'investigació, és membre del grup GRAPP-CAIB de l’IdISBa i investigadora de la RETICS redIAPP. 

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se al seminari web.
 



123movies