CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 10 de noviembre de 2020
Webinar IdISBa. Maria Jesús Serrano Ripoll. “Diferentes perspectivas en el cuidado de la salud mental: psicoeducación, intervenciones individuales o grupales, y nuevas tecnologías“

El dilluns 16 de novembre a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia “Diferentes perspectivas en el cuidado de la salud mental: psicoeducación, intervenciones individuales o grupales, y nuevas tecnologías“, a càrrec de la Dra. Maria Jesús Serrano Ripoll, investigadora post doctoral FOLIUM del “Grup d’Investigació en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears – GRAPP-caIB” de l’IdISBa.

 

Maria Jesús Serrano Ripoll és Doctora en Psicologia (UIB, 2015). A més, és professora associada al Departament de Psicologia de la UIB des del 2010. Acreditada a la figura de professora contractada doctora (2016). Des del 2016 ha tutoritzat 14 TFG i 1 TFM. D'altra banda, compta amb 12 anys d'experiència en investigació (UIB, IdISBa), participant en 11 projectes de recerca en l'etapa predoctoral (dos projectes locals com IP) i en 5 projectes en l'etapa postdoctoral (tres d'ells com IP o coIP), Traducció al català i validació psicomètrica del qüestionari “Patient Reported Experiences and Outcomes of Safety in Primary Care” (PREOS-PC), “Disseny d'una intervenció per a la prevenció de la depressió en pacients amb simptomatologia subclínica a través de la promoció d'estils de vida saludable mitjançant l'ús d'una aplicació (App) per a smartphone: un estudi formatiu” i “Efectivitat d'una intervenció basada en l'ús d'una aplicació per tecnologia mòbil (App) per a la prevenció i maneig de problemes de salut mental a professionals sanitaris en primera línia d'atenció de pacients amb COVID-19”.

 

Coautora de 23 articles científics (21 d'ells en revistes indexades, índex-h = 10), a més de 3 llibres i 7 capítols de llibre, la majoria sobre depressió i factors d'estil de vida. Ha presentat 47 comunicacions en congressos nacionals i internacionals. Durant 4 anys va ser membre del grup de la RedIAPP (RD07 / 0018/2003). Actualment pertany al grup de recerca en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears (IdISBa). Acumula 19 anys d'experiència assistencial com a Psicòloga General Sanitària en un centre privat de psicologia (Conselleria de Salut de Balears exp. 4527). Actualment té una beca postdoctoral en el "Projecte FUTURMed-Folium" (IdISBa).

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic aquí.

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 

 



123movies