CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 22 de mayo de 2020
Webinar IdISBa. Carlos Juan Nicolau. "Interplay between peptidoglycan biology, antibiotic resistance, cell-wall-targeting immunity and virulence in Pseudomonas aeruginosa".

El dilluns 01 de juny a les 13.30h, tindrà lloc el seminari en línia "Interplay between peptidoglycan biology, antibiotic resistance, cell-wall-targeting immunity and virulence in Pseudomonas aeruginosa" a càrrec del  Dr.  Carlos Juan Nicolau, investigador del grup "Resistència Antibiòtica i Patogènia de les Infeccions Bacterianes" de l'IdISBa.

 

 

Carlos Juan Nicolau, doctor en Biologia per la UIB (2007), ha treballat en el Grup de Recerca del Dr. Antonio Oliver, en el camp de la resistència als antibiòtics, des de l'any 2003 (Hospital Son Dureta). En la seva època pre-doctoral va ser becari de la Red Española de Investigación en Patologia Infecciosa, i després ha enllaçat contractes post-doc competitius com el Juan de la Cierva (desenvolupat al grup Infecció i Immunitat del Dr. Sebastià Albertí, UIB), i Miguel Servet, ja a l'Hospital Universitari Son Espases-IdISBa. Ha treballat com a investigador convidat al Centre Hospitalari Universitari A Coruña i a l'Institut Karolinska d'Estocolm. És professor associat de la UIB en les àrees de Microbiologia i Immunologia. Ha firmat més de 70 articles en revistes d'alt impacte en microbiologia. Actualment centra la seva recerca en la relació entre resistència, metabolisme de la paret cel·lular, virulència i interacció amb l'hoste de Pseudomonas aeruginosa i altres gram-negatius.

 

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic sobre aquest enllaç: https://attendee.gotowebinar.com/register/8968083436112309006

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 

 

Instruccions:  Els assistents podran intervenir per escrit durant el torn de preguntes.

 

 



123movies