CA | ES | EN

BENVINGUDA DELS DIRECTORS

Directora científica

Directora Científica

Us donam la benvinguda al lloc web de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, IdISBa.

 

Aquí es pot observar la gran estructura que representa l’IdISBa que, actualment, compta amb 55 grups d’investigació i 800 investigadors aproximadament, els quals estan integrats dins 7 àrees temàtiques d’investigació. Tot això és resultat del treball que s’ha fet aquests 10 anys, havent aconseguit en 2019 l’acreditació per part de l’Institut de Salut Carlos III. Vull agrair l’esforç realitzat i el compromís de tot el personal IdISBa durant aquest període.

 

IdISBa és un centre obert a la col·laboració i, en aquest sentit, volem obrir més l’institut per afavorir sinergies i fomentar que els resultats arribin a la població de manera més eficient. Al nostre web podeu trobar informació sobre les nostres àrees, grups i projectes d’investigació, així com sobre les nostres plataformes científico-tècniques i producció científica. El personal investigador necessita el suport del personal de gestió, per la qual cosa un dels nostres objectius és enfortir l’estructura de col·laboració entre tots dos per aconseguir optimitzar recursos i un entorn integrador i promotor de l’excel·lència científica.

 

També m’agradaria ressaltar el compromís per impulsar iniciatives d’innovació i promoure la qualitat de la investigació. Necessitem fomentar projectes de caràcter multidisciplinari alineats amb els principals reptes de salut. Compartir els descobriments científics contribueix al coneixement transversal, on el treball de cada investigador és important en la seva missió de proporcionar informació rellevant sobre diferents patologies i els seus determinants.

 

Seguirem treballant per millorar la nostra visibilitat, reforçar les aliances institucionals i consolidar el nostre finançament. També hem d’avançar en promoure activitats que fomentin la participació i la implicació dels ciutadans en la investigació.

 

En línia amb el nou pla estratègic, que anem a elaborar per als pròxims anys, la nostra finalitat és promoure la investigació col·laborativa, orientada a millorar la salut i generar esperança en la nostra població.

 

Gràcies per visitar la nostra web.

 

 

Dra. Antònia Barceló Bennàssar

 

ORCID:  0000-0002-3170-5439

 

 

 

Director gerent

Director Gerent

En primer lloc, vull donar-vos la benvinguda a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), entitat creada l'any 2013 per vehicular tota la investigació i la innovació sanitària que es desenvolupa a les Illes Balears.

 

Després de més de 10 anys de vida, l’IdISBa ha esdevingut un punt de trobada clau entre investigadors i investigadores, professionals de la salut, pacients i la societat en general. Aquest recorregut dins la nostra comunitat autònoma ha fet que, des de les set àrees científiques i els més de 800 investigadors que formen actualment l’Institut, es treballi d'una forma conjunta i compromesa en la millora de la salut i el benestar de la ciutadania.

 

Aquest 30 de gener del 2024 vàrem assolir la reacreditació per part de l’Institut de Salut Carlos III com a centre d'excel·lència en investigació en salut, i no podem més que reafirmar el nostre compromís per continuar amb el desenvolupament de la investigació biomèdica i sanitària a les Illes Balears.

 

L’àrea de gestió de l’IdISBa, de la qual he format part els darrers 10 anys, sempre ha treballat per facilitar al màxim la tasca investigadora, així com per a l’organització i l’optimització dels recursos disponibles en pro del creixement i la consolidació de l’Institut. El repte actual és continuar millorant, consolidant i potenciant el treball en xarxa des de totes les unitats que conformen l’IdISBa, seguint sempre els valors institucionals i el nostre compromís ètic.

 

Com a director gerent, treballaré per continuar l’excel·lent tasca que s'ha fet fins ara i per impulsar noves iniciatives que ens permetin aconseguir els nostres objectius en el camp de la investigació i la innovació sanitària.

 

A través d'aquest lloc web, podeu conèixer les investigacions que actualment estan en curs, accedir a recursos i publicacions, i mantenir-vos al dia de les últimes notícies relacionades amb la salut i la investigació a les Illes Balears.

 

Carlos Enrique Herrero

 

 

 
mangakakalot