CA | ES | EN

BENVINGUDA DELS DIRECTORS

Directora científica

Directora Científica

Us donam la benvinguda al lloc web de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, IdISBa.

 

Aquí es pot observar la gran estructura que representa l’IdISBa que, actualment, compta amb 55 grups d’investigació i 800 investigadors aproximadament, els quals estan integrats dins 7 àrees temàtiques d’investigació. Tot això és resultat del treball que s’ha fet aquests 10 anys, havent aconseguit en 2019 l’acreditació per part de l’Institut de Salut Carlos III. Vull agrair l’esforç realitzat i el compromís de tot el personal IdISBa durant aquest període.

 

IdISBa és un centre obert a la col·laboració i, en aquest sentit, volem obrir més l’institut per afavorir sinergies i fomentar que els resultats arribin a la població de manera més eficient. Al nostre web podeu trobar informació sobre les nostres àrees, grups i projectes d’investigació, així com sobre les nostres plataformes científico-tècniques i producció científica. El personal investigador necessita el suport del personal de gestió, per la qual cosa un dels nostres objectius és enfortir l’estructura de col·laboració entre tots dos per aconseguir optimitzar recursos i un entorn integrador i promotor de l’excel·lència científica.

 

També m’agradaria ressaltar el compromís per impulsar iniciatives d’innovació i promoure la qualitat de la investigació. Necessitem fomentar projectes de caràcter multidisciplinari alineats amb els principals reptes de salut. Compartir els descobriments científics contribueix al coneixement transversal, on el treball de cada investigador és important en la seva missió de proporcionar informació rellevant sobre diferents patologies i els seus determinants.

 

Seguirem treballant per millorar la nostra visibilitat, reforçar les aliances institucionals i consolidar el nostre finançament. També hem d’avançar en promoure activitats que fomentin la participació i la implicació dels ciutadans en la investigació.

 

En línia amb el nou pla estratègic, que anem a elaborar per als pròxims anys, la nostra finalitat és promoure la investigació col·laborativa, orientada a millorar la salut i generar esperança en la nostra població.

 

Gràcies per visitar la nostra web.

 

 

Dra. Antònia Barceló Bennàssar

 

ORCID:  0000-0002-3170-5439

 

 

 

Director Gerent

Director Gerent

L’IdISBa és la institució de referència en qüestió de recerca i innovació sanitària a les Illes Balears. Per mitjà dels seus grups d’investigació, l’Institut concentra els esforços d’excel·lents equips humans amb l’únic objectiu de millorar la salut de la ciutadania de les Illes.  

 

Des de l’àrea de gestió, acompanyem amb dedicació i diligència a aquests grups per facilitar al màxim les seves investigacions. Això és possible gràcies als excel·lents professionals que són part d’aquestes àrees, que dia a dia dirigeixen la seva atenció a cobrir les necessitats dels grups d’investigació. Sent coneixedors que són una part important del procés investigador, donen cada dia el millor de si mateixos i garanteixen uns resultats de primera qualitat. 

 

Aquests excel·lents resultats de l’àrea de gestió són assolibles perquè treballem seguint els criteris de qualitats més exigents. Així, hem aconseguit ser un centre acreditat per l’Institut de Salut Carlos III, disposar d’acreditacions ISO en les nostres plataformes i mantenir el segell de qualitat europeu en l’excel·lència en la gestió dels recursos humans. 

 

Com no pot ser d’una altra manera, des de l’àrea de gestió hem de garantir el bon ús dels recursos disponibles, independentment de la seva natura pública o privada. Per aquest motiu, posem a la vostra disposició la nostra informació detallada, sempre d’acord amb els criteris de publicitat i transparència. 

 

Però, primer de tot, vull destacar que el nostre personal és un excel·lent equip humà apassionat pel seu treball. Com a director de gestió, tinc el repte de liderar aquest gran grup i treballar conjuntament en les àrees de millora per mantenir a l’Institut en el nivell d’excel·lència aconseguit fins ara. 

 

Esperem que aquest lloc web doni resposta a les vostres necessitats d’informació sobre les àrees de gestió i el seu funcionament. Així doncs, som a la vostra disposició per ampliar qualsevol informació i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir. 

 

Gràcies. 

 
Sergi Camacho Clavijo
watchseriesfree