CA | ES | EN

PROGRAMA SALUS INFIRMORUM (OBERT)

 

Termini i presentació de sol·licituds:  25/06/2024 - 22/07/2024

 

 

L'objecte d'aquesta convocatòria és apropar infermeres investigadores i infermers investigadors a l'àmbit de la investigació competitiva, atorgant ajuts intramurals per realitzar projectes d'investigació en salut per al personal que no hagi obtingut encara un projecte d'investigació competitiu públic nacional o internacional com a investigador principal. Els projectes SALUS INFIRMORUM serviran de palanca per a la participació en convocatòries futures de major envergadura, atorgant competitivitat i continuïtat en l'activitat investigadora.

 

 

Característiques dels projectes

 

  • Poden ser objecte d'aquesta convocatòria projectes d'investigació amb l'objectiu principal d'adquirir nous coneixements per a la millora en la cura d'infermeria en la població. Així mateix, també tenen cabuda les actuacions d'investigació dirigides a l'adquisició de nous coneixements i aptituds que puguin ser útils per desenvolupar nous productes, processos o serveis o que permetin millorar considerablement els ja existents.
  • La durada dels projectes serà de 18 mesos.
  • Els projectes seran desenvolupats per personal amb contracte laboral vigent amb una de les entitats que conformin l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

INSTRUCCIONS

  1. Llegir les bases del programa.
  2. Descarregar i emplenar la documentació.
  3. La sol·licitud del projecte s'ha d'imprimir, signar i retornar escanejada.
  4. Emplenar el formulari web i adjuntar els fitxers de sol·licitud i memòria.
  5. Adjuntar els CVA i documentació meritòria en un únic fitxer tipus .zip .rar o similar.
manganelo