CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 6 de junio de 2023
La investigadora de l’IdISBa, Sandra Íñiguez, rep el Premi Fundació Merck Salud-ASEICA a l'impuls de les Vocacions Científiques 2023

La investigadora Sandra Íñiguez del Grup Biologia Cel·lular del Càncer (BIOCANCER) de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) va rebre, el dijous 1 de juny, el Premi «CONÓCELAS» 2023 ‘Amb Nom de Dona’, dins de la celebració dels II Premis Fundació Merck Salut - ASEICA a l'impuls de les Vocacions Científiques 2023.

 

Els premis són fruit d'una col·laboració entre La Fundació Merck Salud i l'Associació Espanyola d'Investigació sobre el Càncer (ASEICA). Tenen l'objectiu d'impulsar, donar visibilitat, divulgar i despertar l'interès per la ciència i l'oncologia entre els joves. Formen part del programa «CONÓCELAS» d'ASEICA, orientat a fer xerrades i tallers científics en col·legis, instituts i universitats.

 

La nostra investigadora va realitzar una xerrada CEIP Vialfàs (Sa Pobla) on va explicar la seva trajectòria científica des que era petita fins ara i va fer un taller d'extracció d'ADN d'una maduixa amb els alumnes de primària del centre.

 



123movies