CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 4 de julio de 2022
Deu joves qualificats s'uneixen a l'IdISBa

El passat divendres, dia 1 de juliol, es van unir, a l'equip de les àrees de gestió de l'IdISBa, deu joves qualificats que pertanyen al programa SOIB Qualificats Primera Experiència. 

 

El programa SOIB Qualificats Primera Experiència ha estat impulsat pel SOIB i finançat per la Unió Europea-Next Generation EU, formant part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

 

Aquest programa té com a objectiu la contratació de joves, entre 16 i 30 anys, que estiguin desocupats i que posseeixin una titulació universitària, un titol de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat de nivell 2 o 3.

 

Aquests joves podran comptar amb una primera experiència laboral que els permetrà desenvolupar, durant els propers 12 mesos de duració del contracte, els coneixements apresos durant el seu cicle formatiu.

 

Els joves seleccionats son: Carme Fiol, unitat de Gestió Económica i Contratació, Heidi Valdez, unitat d'Administració, Rainiero Miguel Encarnación, unitat de Recursos Humans, Ignasi del Salto, unitat de Recerca de Informació en Salut, Javier Rueda, oficina de Projectes Nacionals, Lluc Riera, oficina de Projectes Internacionals, Sandra Casado, unitat de Formació i Comunicació, Francisco Manuel Ribas, àrea d'Innovació, Margalida Pau Canet, unitat de Tecnologies de la Información i Comunicació i Ramón Xavier Lluch, unitat de Gestió del Coneixement i Qualitat. 

 

 

 



123movies