CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 29 de julio de 2021
IdISBa signa un acord amb Vueling i Hospital Universitari Son Espases per a col·laborar en l'estudi de malalties infantils a Balears

Vueling, Hospital Universitari Son Espases i la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han signat un acord de col·laboració per a l'adquisició d'equips tecnològics per a l'àrea de traumatologia i cirurgia ortopèdica infantil de l'Hospital Universitari Son Espases.


L'aerolínia ha col·laborat en l'adquisició d'aparells de diagnòstic d'alta precisió que serviran per a un espai pioner a Balears, el “Laboratori d'anàlisi de la marxa” dirigit pel Dr. Ignasi Sanpera i que ajudarà als pacients pediàtrics amb trastorns neuromusculars. Amb la instauració d'aquest espai s'aconseguirà una eina diagnòstica d'alta precisió per a avaluar als pacients amb aquesta mena de malalties neurològiques.


Així, l'Hospital Universitari Son Espases serà el segon Hospital d'Espanya, a més de l'Hospital del Niño Jesús, a Madrid, que disposarà d'aquesta tecnologia. Aquesta contribució de Vueling es complementa amb una dotació per al projecte aprovada pel Servei de Salut de Balears (Ibsalut).

 

 

 

FOTO: La responsable de Comunicació de Vueling, Tania Galesi; el director Científic de l’IdISBa, Miquel Fiol, i el director Gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar. - Vueling



123movies