CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 6 de abril de 2021
L’IdISBa es marca com objectiu potenciar les investigacions a escala internacional

Potenciar les investigacions a escala internacional. Aquest és un dels grans objectius marcats per l’IdISBa per als pròxims mesos. L’ens hi destinarà una part del pressupost perquè investigadors de les Balears puguin desplaçar-se a laboratoris de l’estranger per fer feina mà a mà en els projectes i d’aquesta manera s’impregnin també d’altres maneres de fer feina. A dia d’avui, hi ha 8 projectes internacionals actius.

 

La col·laboració entre laboratoris i investigadors en àmbit internacional és un dels pilars a l’hora de tirar endavant projectes d’envergadura. De fet, en els darrers 5 anys, a l’IdISBa ha passat de fer feina a 2 projectes internacionals el 2015, a fer-ho en 12, el 2020. Però la intenció és potenciar-ho encara més.

 

El departament internacional, amb Elena Ferragut i Ernesto González Robles, ja estén els tentacles als 5 continents, amb projectes que els investigadors de l’IdISBa tenen des d’Austràlia fins als Estats Units. La gran majoria, això sí, són a Europa. De cara a enguany, es vol donar un impuls perquè la feina conjunta tingui moments de sinergies cara a cara.

 

De manera paral·lela, l’IdISBa també afronta nous reptes en la captació de talent balear actualment fora de les Illes.

 

Font: IB3 Notícies (04/04/2021)



123movies