CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 21 de marzo de 2019
Primer taller temàtic ICTUSnet

El projecte europeu ICTUSnet té la missió de promoure la col·laboració en recerca i innovació per millorar l'atenció integrada i la qualitat de vida dels pacients afectats per un ictus, amb el suport de noves tecnologies d'anàlisi de dades i la creació d'una xarxa d’excel·lència d'agents implicats en l'atenció a l'ictus, per compartir informació, experiències i bones pràctiques. Està cofinançat per la el Programa INTERREG Sudoe a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i té una durada de 36 mesos. Està liderat per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i el seu desenvolupament el porten a terme 10 organitzacions beneficiàries de 6 regions del sud-oest d'Europa (Aragó, Balears, Catalunya i Navarra a Espanya, Occitània a França i Regió Nord de Portugal).

 

A les Balears el desenvolupament del projecte es realitza dintre de l'activitat investigadora de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

 

Entre les tasques del projecte està prevista la realització de diversos tallers temàtics.

 

El primer d'ells es realitzarà a la Sala d'Actes CAN CAMPANER de la Conselleria de Salut el proper 5 d'abril a Palma de Mallorca i que porta per títol:

 

"PLANS/PROGRAMES PER A L‘ICTUS: DISSENY, PLANIFICACIÓ, IMPLEMENTACIÓ, VALORACIÓ".

 

Pel registre d’assistència t'has d'inscriure en el següent link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSGrdLHpq9hF7KxtQVohnRBaUncAGcWmupDtFVzwvYG2Q8jg/viewform?usp=sf_link