CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 4 de marzo de 2019
Sessió científica IdISBa-HUSE. Catalina Barceló Campomar: “Modelització farmacocinètica d'antiretrovirals i d'indicadors d'obesitat en persones infectades per VIH”

El dijous 14 de març a les 8:15, a la sala d’actes de l'Hospital Universitari Son Espases es celebrarà la sessió científica IdISBa-HUSE, “Modelització farmacocinètica d'antiretrovirals i d'indicadors d'obesitat en persones infectades per VIH”, a càrrec de la Dra. Catalina Barceló Campomar, científica al departament de Medicina Traslacional de Debiopharm International.

 

La Dra. Barceló, farmacèutica hospitalària va fer la seva residència a Son Espases i després va fer la seva tesi en el departament de farmacologia clínica de l'Hospital de Lausanne. Va defensar la seva tesi al setembre passat i des de llavors fa feina a la companyia farmacèutica Debiopharm dins el grup de Farmacologia Clínica i Metabolisme. Allà s'ocupa de les activitats lligades als anàlisis farmacocinètics i farmacodinàmics necessaris pel desenvolupament de fàrmacs oncològics.