CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 4 de junio de 2021
Cicle Seminaris Plataformes 2021. Ana García Flaquer. "PRISIB. La nueva plataforma de investigación en información en Salud de las Illes Balears"

Dimecres 9 de juny a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "PRISIB. La nueva plataforma de investigación en información en Salud de las Illes Balears", a càrrec de n’Aina García Flaquer, responsable de la Plataforma PRISIB de l'IdISBa.

 

Ana García Flaquer és llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Madrid (1999) i Màster en Intel·ligència de Negoci i Big Data per la Universitat Oberta de Catalunya (2018). Porta més de 15 anys executant i desenvolupant projectes a l'entorn de desenvolupament de programari de qualitat. La seva experiència abasta totes les fases del cicle de vida d'un programari d'enginyeria.

Durant els últims anys de la seva carrera professional ha treballat en diferents projectes de Business Intelligence. Actualment és la responsable de la plataforma de recerca en informació en salut  - PRISIB de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se al seminari web.

 

 

 

 



123movies