CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 17 de noviembre de 2020
Webinar IdISBa. Francisco Garcia Carrizo. “Aging skeletal muscle: Role of the stem cell niche composition in muscle dysfunction”

El dilluns 23 de novembre a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia “Aging skeletal muscle: Role of the stem cell niche composition in muscle dysfunction”, a càrrec del Dr. Francisco Garcia Carrizo, sènior postdoc de l’Institut Alemany de Nutrició Humana (DiFE).

 

El Dr. Garcia és llicenciat en Biologia i Bioquímica per la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha cursat un màster de Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada a la mateixa universitat. A l’any 2016 va finalitzar els seus estudis de doctorat en Ciències Biològiques també a la UIB. Des del 2016 realitza un postdoctorat a l’Institut Alemany de Nutrició Humana (DiFE) en el Departament de Desenvolupament d’Adipòcits i Nutrició, liderat pel Dr. Tim J. Schulz.

 

Les seves línies d’investigació es centren en el desenvolupament d’una nova generació de menjars pel control del pes i l’obesitat, en els mecanismes moleculars d’aquesta i altres malalties metabòliques relacionades; particularment en les malalties del sistema múscul-esquelètic. També, investiga sobre la influència de la microbiota en la regeneració muscular, en concret sobre l’impacte de la microbiota intestinal en les cèl·lules mare dels músculs durant l’envelliment.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic aquí.

 

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 



123movies