CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 7 de octubre de 2020
Webinar IdISBa. Pilar Galán. “Nutri-Score un útil de Salut Pública basat en la ciència”

El dilluns 26 d’octubre a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "Nutri-Score un útil de Salut Pública basat en la ciència” a càrrec de la Dra. Pilar Galán, metgessa nutricionista, epidemiòloga, directora d’investigació a l’INRAE, directora adjunta de l’equip d’investigació en Epidemiologia Nutricional (EREN), UMR U1153 Inserm/Inra/Cnam/Paris13.

 

La Dra. Pilar Galán es va doctorar en Medicina per la Universitat de Barcelona l’any 1979. També és titulada en Epidemiologia de la Nutrició pel Conservatori Nacional d’Arts i Oficis (CNAM) l’any 1981. El mateix any va realitzar el postgrau en Nutrició a la Universitat Pierre i Marie Curie (Paris 6). Des del 1983 és també doctora de tercer cicle en Ciències, especialitat en Nutrició/Epidemiologia, i té un postdoctorat en el Centre Mèdic de la Universitat de Kansas, laboratori del Prof. JD Cook, estudi dels mètodes d’avaluació de l’estat del ferro en la població (març-agost 1984).

 

La doctora és investigadora principal i co-investigadora de nombrosos estudis epidemiològics: Val-de Marne, MinVitaOx, SU.VI.MAX, SUFOLOM3, NutriNet-Santé. Galán és autora de més de 480 publicacions internacionals i de més d’un centenar de presentacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic aquí.

 

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.



123movies