CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 7 de septiembre de 2020
Webinar IdISBa. María del Carmen Blanco. "Nanopartícules per a diagnòstic i teràpia"

El dilluns 28 de setembre a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "Nanopartícules per a diagnòstic i teràpia" a càrrec de la Dra. María del Carmen Blanco López, professora titular de Química Analítica a la Universitat d’Oviedo.

 

María del Carmen Blanco López és professora titular de Química Analítica a la Universitat d'Oviedo. Va obtenir el seu doctorat a la Universitat de Leeds (Regne Unit) el 1997. Després d'una formació en síntesi i caracterització de materials, ha treballat en el desenvolupament de biosensors electroquímics biomimètics. Les seves línies de recerca actuals es dirigeixen al disseny de test ràpids basats en inmunoassaigs de flux lateral. Per millora de sensibilitat, investiga en l'aplicació de sistemes basats en nanopartícules metàl·liques, magnètiques i nanovesículas (liposomes i niosomas). Ha publicat més de 80 articles (índex h 28). Ha estat professora visitant a la Universitat de Cambridge, Warwick, Southampton (UK) i Koblenz_Landeau (Alemanya), i coordinadora de la Xarxa d'Excel·lència "Nanopartícules per Bioaplicacions". En l'actualitat dirigeix ​​el grup de recerca "Nanopartícules, Membranes i Bioanálisis", a la Universitat d'Oviedo, i és coordinadora de el projecte europeu MSCA-ITN "Break Biofilms".

 

En aquesta xerrada, exposarà els seus treballs recents en biosensors per biomarcadors (penumolisina, PSA, vesícules extracel·lulars) i el disseny de nanovesículas mimètiques de exosomes.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic aquí.

 

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 

 



123movies