CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 14 de septiembre de 2022
Seminari IdISBa. Dades preliminars Synergia 2020.

El dilluns 26 de setembre de 2022, a les 13:30 hores, a les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases, es presenten els resultats preliminars del primer any d'execució dels 2 projectes finançats en la convocatòria intramural Synergia de l'any 2020. 

 

El Dr. Ignacio Ricci, co-responsable del grup de Recerca en Atenció Primària i Promoció de la comunitat autònoma de les Illes Balears (GRAPP-caIB), i la Dra. Escarlata Angullo, investigadora del grup Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), són els investigadors principals del projecte "Development and evaluation of a low intensity, multifaceted, digital healt intervention to prevent type 2 diabetes mellitus in the primary care setting: the PREDIABETEXT study (SYN20/04)".

 

El Dr. Roberto de la Rica, co-responsable del grup Multidisciplinari de Sèpsia i el Dr. Antoni Gayà, investigador del grup "Teràpia Cel·lular i Enginyeria Tissular (TERCIT)" són els investigadors principals del projecte "P-SEWVEN: Profiling of Sepsis-derived Extracellular Vesicles with Nanosensors (SYN20/03)".

 123movies