CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 17 de enero de 2019
L’IdISBa, l’Hospital Universitari Son Espases i l’Associació Un Lazo en Movimiento desenvoluparan un projecte de recerca sobre el càncer de mama

El director gerent de l’IdISBa, David Martínez, i la presidenta de Un Lazo en Movimiento, Linda Suzanne, han signat avui un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament del projecte “Caracterización de mutaciones patogénicas del gen CHEK2 en familias con cáncer de mama/ovario hereditarios BRCA1/2 negativas en población balear”, que serà realitzat per al grup de recerca Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica, liderat per la Dra. Antonia Obrador.

 

Així doncs, Un Lazo en Movimiento lliurarà a l’IdISBa una aportació econòmica de 5.000 €, en el moment de la firma del conveni de col·laboració. La duració prevista del projecte és d’un any, període en el que s’estima que el projecte haurà d’haver finalitzat.

 

Un Lazo en Movimiento (ULEM), l'associació enfront del càncer de mama, proporciona suport psicològic i emocional a dones que pateixen càncer de mama i als seus familiars. Cada any atén directament a més de 100 dones en els seus tallers del Grup de Suport Psicològic a Mallorca, i ha donat suport emocional en línia a més de 2500 persones.

 

El director gerent, David Martínez, la presidenta de Un Lazo en Movimiento, Linda Suzanne,

i la Dra. Antonia Obrador en el moment de la firma

 watchseriesfree