CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 16 de noviembre de 2023
L’associació Un Lazo en Movimiento col·labora per cinquena vegada amb l’IdISBa en el desenvolupament de projectes de recerca en càncer de mama

El director gerent de l’IdISBa, Sergi Camacho; la directora científica, Antònia Barceló; l’investigadora de l’IdISBa, Pilar Roca, i la representant de l’associació Un Lazo en Movimiento Linda Suzanne Breevaart, han signat avui un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament del projecte «Identificación de nuevas vulnerabilidades en el cáncer de mama metastásico», que durà a terme el Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional (GMOT) de l’IdISBa, liderat per la mateixa Dra. Pilar Roca, la qual serà coordinadora del projecte.

 

Així doncs, Un Lazo en Movimiento lliurarà a l'IdISBa una aportació econòmica de 12.000 € en el moment de la signatura del conveni de col·laboració. La durada prevista del projecte és d'un any, període en el qual s’estima que el projecte ha d’haver finalitzat.

 

Associació Un Lazo en Movimiento

L’associació Un Lazo en Movimiento contra el càncer de mama és una organització privada que va néixer l’any 2010.

 

Actualment, Un Lazo en Movimiento és una realitat que dona suport a projectes de recerca científica, atén directament cada any més de 100 dones en els tallers dels grups de suport psicològic a Mallorca i dona suport emocional en línia a moltíssimes dones que passen per un moment difícil a causa de la malaltia.

 

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, ja és la cinquena vegada que l’IdISBa i Un Lazo en Movimiento cooperen per fer front al càncer de mama. Al maig d’aquest mateix any, el Grup Multidisciplinari d’Oncologia Translacional que lidera la Dra. Pilar Roca ja va rebre una ajuda de 3.000 € de l’associació, mentre que fa tres anys, el beneficiari va ser el Grup Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica, liderat per la Dra. Antònia Obrador.

 manganelo