CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 19 de abril de 2024
Curs d'investigació cualitativa avançat

Els dies 6, 7 i 8 de maig es durà a terme la següent activitat formativa de l’IdISBa: «Curs d'investigació qualitativa avançat»

 

ALUMNAT: Activitat dirigida al personal contractat i adscrit de l'IdISBa, preferentment de l'Àrea de Salut Pública, Epidemiologia, Clínica i Serveis de Salut de l'Institut.  

 

DOCENT: Erica Briones Vozmediano, professora en la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i investigadora al Grup d'Investigació en Cures en Salut de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. És autora de nombrosos articles als quals empra mètodes qualitatius i lidera projectes d'investigació sobre desigualtats en salut amb mètodes mixtos. Des de 2014 imparteix formació sobre investigació qualitativa aplicada a la salut pública.

 

DATES: 6, 7 i 8 de maig 2024.

 

HORARI: de 09:00 a 15:00 hores (2 pauses).

 

LLOC: Sala OTIC de l'Hospital Universitari Son Llàtzer (entrant per hospitalització, planta 0, davant d'atenció a l'usuari.).

MODALITAT: Presencial, 12 h teòriques i 4,5 h pràctiques.

 

INSCRIPCIÓ: Per participar us podeu inscriure fins dia 29 d'abril 2024 a les 15:00 hores al següent formulari:  

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUM0xBUEpIMzFUTklHS040WDhPNU1JUEtRMy4u

 

CRITERIS DE SELECCIÓ:  

  • El curs acollirà màxim 20 alumnes. L'acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d'inscripció tenint en compte les preferències indicades.

  • Quan el nombre de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

 

CERTIFICAT: L'alumnat que superi el 75% d'assistència de la durada total del curs rebrà certificat de participació en l'activitat formativa.

 

PROGRAMA: veure document adjunt.

 



123movies