CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 15 de noviembre de 2023
X Jornades IdISBa

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears organitza per desè any consecutiu la seva cita científica anual més destacada, les “Jornades d’Investigació IdISBa”.

 

Aquest any, el format de seguiment de les presentacions de tesis, comunicacions orals i conferències es podran seguir únicament en format presencial a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases.

 

Quant a l'exposició de pòsters enguany es defensaran davant el Comitè Avaluador a les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases (mòdul L, planta +1) entre el 20 i 24 de novembre i, els dies de les Jornades, es podran visitar físicament en el hall de la Sala d'Actes de l'Hospital Universitari Son Espases.

 

Com cada any, durant la celebració de les «X Jornades IdISBa», s'atorgaran entre el personal IdISBa participant els següents premis: dos premis de 1.000 € a les millors tesis doctorals llegides entre dia 01 d'octubre 2022 i el 30 de setembre de 2023, dos premis de 750 € a les millors comunicacions orals presentades durant les Jornades, dos premis de 500 € als millors pòsters i dos premis de 500 € a les millors comunicacions orals dels residents metges. 

 

D'entre els convidats destaquen les conferències de María José Rementeria, responsable de grup, Social Link Analytics Life Sciences del Centre Nacional de Supercomputació, que durà a terme la conferència inaugural sobre «Sesgos de Sexo y Género en la IA y Biomedicina», i la de Pastora Martínez Samper, comissionada per a l’acció internacional, Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que realitzarà la conferència «Ciència oberta i avaluació de la investigació: tendències i estat de situació a Europa». 

 

A més aquest any s'incorpora com a novetat la taula rodona «Avaluació de la investigació», formada per Pastora Martínez Samper (UOC), Elena Pastor Ramón (Bibliosalut), Juan Carlos García Reyes (AQUIB) i Diego Marzese (IdISBa).

 

• INSCRIPCIONS (data límit d’inscripció 20 de novembre a les 15h):

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUMzhOQjU4NktPS01HSzNFWkRRN1pUVjY1RS4u

 

• PROGRAMA: veure document adjunt.



123movies