CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 2 de agosto de 2023
Webinari d'Innovació IdISBa. Marc Casajuana i David Verde «Agència d'innovació del IDIAP: Com innovar en AP sense morir en l'intent. RWL: Real World Lab, un Living Lab dins l'entorn d'AP»

El dilluns 18 de setembre, a les 13.30 hores es realitzarà el webinari d'innovació «Agència d'innovació de l'IDIAP: Com innovar en AP sense morir en l'intent. RWL: Real World Lab, un Living Lab dins l'entorn d'AP», a càrrec de Marc Casajuana, tècnic de gestió d'innovació d'IDIAP, i David Verde, responsable de l'Agència d'Innovació i Transferència Tecnològica de l'IDIAPJGol.

Marc Casajuana, es va llicenciar en Economia (2003-2006), i en Investigació i tècniques de mercat en (2006-2008) per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Economia de la Salut i del Medicament, modalitat en línia, en la Universitat Pompeu Fabra (2012-13). En l'actualitat treballa en l'àrea científica de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol, com a investigador i a més està en l'agència d'innovació de l'IDIAP com a tècnic de gestió d'innovació.

David Verde, es va llicenciar en Geologia per la Universitat de Barcelona. Actualment, és el responsable de l'Agència d'Innovació i Transferència Tecnològica de l'IDIAPJGol. David té 23 anys d'experiència en el sector de la innovació i transferència tecnològica, així com gestió de la propietat intel·lectual i industrial i en la gestió de projectes de recerca. Ha estat emprenedor premiat pel Fons d'Emprenedors de la Fundació REPSOL (2012) i ha estat implicat en la creació de 6 start-ups i spin-offs. David ha treballat en centres com IDIBAPS, Fundació Bosch i Gimpera, Fundació Clínic per a la revolta Biomèdica, Parc Científic de Barcelona, Institut de Recerca Biomèdica, etc. Així com en empreses del sector privat (Ymaging, Transmural Biotech, APPLUS…)

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari web és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha d'unir-se al seminari web.

 



123movies