CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 14 de junio de 2023
Seminari IdISBa. Dra. Tania Ramos Moreno «Microglia del estroma, una fuente novedosa de células inmunes para tratar cáncer que no responde a inmunoterapia»

Dilluns 19 de juny a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari «Microglia del estroma, una fuente novedosa de células inmunes para tratar cáncer que no responde a inmunoterapia», a càrrec de Tania Ramos Moreno, CEO i fundadora/ Strominnate Therapeutics AB i professora ajudant a la Universitat Francisco de Vitoria.

 

Tania Ramos Moreno és doctora en neurociència i especialista en teràpia cel·lular per a tractar malalties que afecten el sistema nerviós. Va anar a la Universitat de Lund, en el sud de Suècia, fa més de deu anys com a investigadora sènior postdoctoral. Allà ha realitzat la major part de la seva trajectòria independent i és on ha descobert un nou tipus de cèl·lula mieloide amb el qual, ja com spinoff de la universitat, està desenvolupant teràpies translacionals que siguin utilitzades com a plataformes per a tractar malalties que no responguin a tractament. Actualment, els esforços de la seva companyia, Strominnate Therapeutics, estan centrats en el tumor cerebral. També és professora de la Universitat Francesc de Vitòria a Madrid on imparteix Innovació i Maneig i Desenvolupament de Startups en el títol propi d'Emprenedoria en Biomedicina.

 

 



123movies