CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 11 de noviembre de 2022
IX Jornades IdISBa

Els dies 29 i 30 de novembre, l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears organitza per novè any consecutiu la seva cita científica anual més destacada, les “Jornades d’Investigació IdISBa”.

 

L'entitat ha canviat el format de seguiment de les sessions en relació amb l'any passat. Aquest any, les presentacions de tesis, comunicacions orals i conferències es podran seguir únicament en format presencial a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases.

 

Quant a l'exposició de pòsters enguany es defensaran davant el Comitè Avaluador a través de GoToMeeting entre el 14 i 22 de novembre i, posteriorment, es podran visitar físicament en el hall de la Sala d'Actes de l'Hospital Universitari Son Espases.

 

Com cada any, durant la celebració de les «IX Jornades IdISBa», s'atorgaran entre el personal IdISBa participant els següents premis: dos premis de 1.000 € a les millors tesis doctorals llegides entre dia 01 d'octubre 2021 i el 30 de setembre de 2022, dos premis de 750 € a les millors comunicacions orals presentades durant les Jornades i dos premis de 500 € als millors pòsters.

 

D'entre els convidats destaquen les conferències de Josep Luis Arcos, investigador del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA), que durà a terme la conferència inaugural sobre «Oportunitats i Riscos de la Intel·ligència Artificial en la investigació biosanitària», i la d'Ulises Cortés, investigador del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que realitzarà la conferència de clausura «Medicina e Inteligencia Artificial. Los 66 años de historia de una pareja de hecho».

 

• INSCRIPCIONS (data límit d’inscripció 17 de novembre a les 15h)https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUNzJJOEdHMUQzUVFZRjA5TEhENEEyTlNJMC4u.

 

• PROGRAMA:123movies