CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 26 de octubre de 2022
Seminari d'Innovació IdISBa. Joan Perelló i Fernando Barrera. "El Clúster de Biotecnologia i Biomedicina de les Illes Balears. La porta cap a la innovació"

El dimecres 09 de novembre a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari d'Innovació “El Clúster de Biotecnologia i Biomedicina de les Illes Balears. La porta cap a la innovació”, a càrrec de Joan Perelló, president del BIOIB i CEO Sanifit, i Fernando Barrera, vicepresident del BIOIB i CEO CIRCE Crystal. 

 

Joan Perelló és Doctor en Química per la Universitat de les Illes Balears (UIB), és cofundador i CEO de Sanifit, així com president i director de diverses empreses de biotecnologia i tecnologia mèdica. També presideix el Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears (BIOIB), és el vicedegà del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i professor titular de la UIB. Amb més de 150 milions d'euros recaptats a través de llicències, fusions i adquisicions (venda de Sanifit per 375 milions d'euros, a més d'altres fites comercials). El Dr. Joan Perelló és coautor de més de 60 publicacions internacionals, coinventor de més de 15 patents internacionals i ha participat a més de 100 congressos. Així mateix, ha participat a 30 projectes d'investigació, sent IP de la meitat d'ells. 

 

Fernando Barrera és llicenciat en Física. Té un curs d'acceleració de startups Ignite 2013 a Cambridge Judge School. Direcció d'empreses per la UIB i Gestió de Projectes per la UPC. Executive Master en Innovació per l'EOI. Catorze anys d'experiència en activitats de transferència de tecnologia i gestió de projectes de I+D com a cap de la Unitat de Transferència de Tecnologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB OTRI). Ha gestionat i dirigit més d'una vintena de projectes de I+D nacional i internacionals. És vicepresident del Clúster de Biotecnologia i Biomedicina de les Illes Balears.

 



123movies