CA | ES | EN

CONVOCATÒRIA INTERNA MIGUEL SERVET

L’IdISBa obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet de l’AES 2018

 

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria “Miguel Servet 2018” de la Acción Estratégica en Salud de l’Instituto de Salud Carlos III. Aquesta acció està emmarcada dins la seva estratègia de captació de talent en el camp de la recerca en salut.

 

En cas de ser seleccionats, els investigadors hauran de presentar-se a la convocatòria d’ajuts Miguel Servet I en coordinació amb l’IdISBa. Aquesta convocatòria s’enfoca cap a la contractació de doctors amb una acreditada trajectòria investigadora en el camp de les ciències i tecnologies de la salut.

 

Les instal·lacions de l’IdISBa comprenen més de 4.000 m2 destinades a recerca i docència, i ofereixen als investigadors un complert catàleg de serveis plataformes científico-tècniques. A la web www.idisba.es es pot consultar el detall del nostre Institut.

 

Requisits del candidats:

 

  • Doctor/a en Ciències de la Salut. Si els títols s’han obtingut a l’estranger, serà necessària declaració d’equivalència o resolució d’homologació expedida per l’autoritat competent.
  • Haver obtingut el títol de doctor entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2013, o haver completat el programa de formació en recerca Río Hortega i haver obtingut el títol de doctor, o haver completat o estar en el tercer any d’un Contracte Sara Borrell.
  • Una sòlida carrera investigadora en els darrers 5 anys.

 

Copyright 2018 IDISBA | Política de privacitat