CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 2 de junio de 2023
La start-up de l'IdISBa, Nanodecal, participarà en el programa Richi Entrepreneurs 2023 a Boston

El passat 31 de maig l'Auditorium del Parc Bit va acollir el Competition Pich final de la convocatòria llançada pel BIOIB, dins del marc del projecte BIO-INNVERSIÓ, per a seleccionar una start-up del sector Salut de Balears amb un projecte d'alt impacte per a participar en l'edició de 2023 del programa RICHI ENTREPRENEURS que tindrà lloc a Boston, un dels ecosistemes més potents del sector del sector biotecnològic i biomèdic.


La start-up guanyadora va ser Nanodecal, promoguda per l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i fundada pels investigadors de l'IdISBa Roberto de la Rica (CEO), Antonio Clemente (CSO), Andreu Vaquer i Cristina Adrover.


El programa Richi Entrepreneurs és una iniciativa per a empreses de tot el món amb solucions d'alt impacte en els sectors Biotech, Medtech i Digital Health. Durant el programa d'immersió de dues setmanes a Boston, les empreses connecten i inicien relacions significatives amb els principals actors de la innovació de Boston: inversors, agents del mercat, assessors, experts del sector i institucions privades i públiques.

 



123movies