CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 3 de noviembre de 2022
12 joves investigadors s'incorporen als grups de treball de l'IdISBa en el marc del programa «SOIB Recerca i Innovació»

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha donat avui la benvinguda als 12 joves qualificats que s’han incorporat aquesta setmana als grups d’investigació de l’IdISBa, en el marc del programa «SOIB Recerca i Innovació. Contractes per a joves investigadors». Es tracta d’un programa gràcies al qual romandran durant un període de 12 mesos a l’Institut, on podran ampliar la seva experiència i els seus coneixements. Aquest programa està finançat amb fons del Mecanisme Europeu de Recuperació i Resiliència Next Generation.

 

L’objecte de les subvencions del programa «SOIB Recerca i Innovació» per al període 2022-2025 és la contractació de persones joves demandants d’ocupació, de 16 anys o més, i que no hagin complit l’edat de 30 anys en el moment de començar la relació contractual amb els organismes d’investigació i difusió de coneixements, universitats públiques, centres tecnològics, parcs científics i tecnològics, entitats públiques subjectes al dret privat i entitats privades sense ànim de lucre, juntament amb empreses que inverteixin en recerca i innovació que pertanyin al sector públic o privat, per a la realització d’iniciatives d’investigació i innovació previstes en aquesta convocatòria, dins l’àmbit geogràfic de la comunitat autònoma de les Illes Balears.


Els 12 joves que s’incorporen a l’IdISBa disposen de la titulació de grau en Ciències de la Salut, o bé del títol de tècnic/a de grau superior de Laboratori Clínic i Biomèdic o de la titulació de grau en Matemàtiques, Física o Ciència de Dades.


Aquest grup se suma a 9 joves més que ja es varen incorporar el mes de juliol a l’àrea de gestió de l’IdISBa, amb el programa «SOIB Qualificats Primera Experiència». Aquest programa té per objectiu la contractació de joves, d’entre 16 i 30 anys, que estiguin desocupats i que tenguin una titulació universitària, un títol de formació professional de grau mitjà o superior, o un certificat de professionalitat de nivell 2 o 3. Aquests joves podran comptar amb una primera experiència laboral que els permetrà desenvolupar, durant un any, els coneixements apresos en el seu cicle formatiu.


Així doncs, en total són 21 els joves qualificats que es beneficien d’aquesta experiència laboral a l’IdISBa.

Font: Nota informativa CAIB 

 



123movies