CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 28 de octubre de 2022
L'IdISBa rep la visita de la xarxa OLIGOMED

L'IdISBa ha acollit la presentació de la xarxa OLIGOMED que ha tingut lloc ahir i avui a l'Hospital Universitari Son Espases. OLIGOMED és una Xarxa de Captació Innovadora Marie Skłodowska-Curie que explora la química, l'anàlisi, la nanotecnologia i la biotecnologia d'avantguarda dels oligonucleòtids (ON) a un entorn únic d'acadèmia, clínica i indústria, el que dona com a resultat una plataforma confiable i flexible basada en sistemes ON personalitzats que tenen el potencial de convertir-se en el pròxim pilar del desenvolupament de fàrmacs. 

 

Aquesta xarxa europea intersectorial i multidisciplinària de recerca i formació comprèn 8 unitats acadèmiques de classe mundial, 1 unitat hospitalària líder, 2 PIME d'alta qualitat i 1 companyia farmacèutica líder mundial, i empra 15 investigadors en etapa primerenca (ESR).

La xarxa ha estat presentada pel coordinador del projecte, el Dr. Eugen Stulz i els 15 investigadors han exposat les seves línies de recerca amb presentacions individuals de 10 min, amb la idea de conèixer de primera mà les diferents activitats i recerques que s'estan duent a terme en els diferents grups de recerca de l'Institut i així fomentar debats.

 

Després d'això han fet un recorregut per les instal·lacions de l'IdISBa a l'Hospital Universitari Son Espases. 

 



123movies