CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 7 de octubre de 2022
La investigadora IdISBa, Marta Gónzalez Freire, participarà a Naukas Palma, 360º de Ciència

La nostra investigadora, Marta González Freire, responsable del grup Translational Research in Aging and Longevity (TRIAL), participarà el pròxim 15 d’octubre de 2022 a l’esdeveniment Naukas Palma, 360° de Ciència, que es realitzarà a l’Auditorium Mallorca del Palau de Congressos de Palma.

 

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb els responsables estatal de Naukas i tindrà lloc en dues sessions de matí i horabaixa el dia 15 d’octubre, de 10 a 13:30 i de 17 a 20 hores.

 

Naukas https://naukas.com/ és una plataforma de divulgació científica formada per més de 160 investigadors, professors, periodistes i científics que es va inaugurar el juny del 2010 i que ha esdevingut la web de ciència més visitada d’Espanya.  Actualment, rep al voltant d'1 milió de visites al mes, disposa d'una xarxa de webs formada per 15 blocs i ha dut a terme nombroses activitats divulgatives.  

 

Els objectius de Naukas Palma, 360° de Ciència són:

  1. Valorar, difondre i divulgar el coneixement que atresora la UIB i altres centres de recerca, donant a conèixer els avanços científics i fent-los arribar a la societat.
  2. Fomentar les vocacions científiques entre els joves, contribuint a la millora de la formació, la cultura i els coneixements científics dels joves i, en general, de tota la societat.
  3. Popularitzar la ciència i la divulgació científica.

Al llarg de la jornada intervindran 16 ponents (personal científic i divulgador especialitzat en ciència) que parlaran d’astrofísica, ones gravitacionals, química, geologia, biomedicina, arqueologia, oceanografia, canvi climàtic, fisiologia vegetal, il·lustració científica, etc. Cada ponent intervindrà per espai d’uns 20 minuts aproximadament, amb un llenguatge molt planer, atractiu i compressible per a tots. La nostra investigadora IdISBa, Marta González Freire participarà en la sessió d’horabaixa de 18:00-18:20 hores: “Más viejos que Matusalén”.

 

Programa definitiuhttps://naukas.com/2022/10/07/programa-definitivo-de-naukas-palma-2022/

 

 



123movies