CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 10 de junio de 2022
La Dra. Dora Romaguera, entre les millors científiques d’Espanya

El “Consejo Superior de Investigaciones Científicas” (CSIC) ha publicat la seva primera classificació amb les 5.000 científiques espanyoles i estrangeres, que investiguen en organismes espanyols, classificades segons els indicadors dels seus perfils personals públics en la base de dades Google Acadèmic (Google Scholar en anglès), un motor de cerca especialitzat en contingut i bibliografia científica.

 

Dora Romaguera Bosch, responsable del grup de recerca “Epidemiologia Nutricional i Fisiopatologia Cardiovascular (NUTRECOR)” de l’IdISBa ocupa el lloc número 78 del rànquing de les 5.000 millors científiques d'Espanya segons Google Scholar.

 

La Dra. Romaguera és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, amb un Màster en Nutrició de Salut Pública per la London School of Hygiene and Tropical Medicine, i doctora en Nutrició Humana per la Universitat de les Illes Balears.

 

Investigadora post-doctoral de l'Imperial College London, va obtenir un contracte de recerca Ramón y Cajal del MINECO a l’IdISBa. Actualment és investigadora IdISBa i responsable del projecte PREDIMED-PLUS a l’Hospital Universitari Son Espases.

 

FONT: CSIC (06/06/2022)



123movies