CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 27 de mayo de 2022
L’IdISBa oferta 10 places per al nou programa SOIB “Qualificats-Primera experiència”

L’IdISBa i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) obren la convocatòria per a la contractació de 10 joves qualificats per un període de 12 mesos i en contracte de pràctiques.

 

SOIB Qualificats Primera experiència és un programa per contractar a persones joves desocupades majors de 16 i menors de 30 anys, amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o mitjà o certificats de professionalitat de nivells 2 o 3.

 

Aquest programa pretén que les persones joves que es contractin millorin l’ocupabilitat amb l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i àrees de coneixement i, d’aquesta manera, millorar-ne les possibilitats d’inserció posterior en el mercat laboral.

 

La durada dels contractes serà de 12 mesos i els projectes s’han d’iniciar dins el mes de juliol de 2022.

 

Quins requisits s'han de complir?

 

  • Persones joves desocupades de més de 16 anys i menys de 30.
  • Inscrites en el SOIB com a demandant d’ocupació. 
  • Amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o mitjà o certificats de professionalitat de nivell 2 o 3.
  • Que reuneixin els requisits per formalitzar un contracte en pràctiques per al lloc de feina al qual es vol optar.

 

Les ofertes estaran publicades a partir del 27 de maig a la pàgina web SOIB, i romandran obertes fins el 2 de juny 2022. La selecció es farà tenint en compte els criteris d’accés que es defineixin a cada oferta.

 

Podeu trobar les ofertes en aquest enllaç:

https://intranet.caib.es/accforfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions06&tipOf=TPOFE-JQSP



123movies