CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 3 de febrero de 2022
Catalunya i les Balears cerquen aliances en matèria de recerca i universitats

La consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis, s’ha reunit aquest dijous amb membres del Govern de les Illes Balears per explorar vies de col·laboració en matèria de recerca, salut i política universitària. Geis ha mantingut primer una trobada amb Agustina Vilaret, secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística i Josep Lluís Pons, director general de Política Universitària i Recerca.

 

També hi ha assistit Xavier Quinquillà, director general d’Impacte Territorial i Social del Coneixement de la Generalitat de Catalunya. A la reunió s’ha parlat de les vies de col·laboració que es poden establir en matèria d’universitat i de recerca entre les Balears i Catalunya.

 

Posteriorment, tots quatre s’han desplaçat a l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdiSBa) on els ha acompanyat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; la directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, Asunción Sánchez i el director científic de l’IdISBa, Miquel Fiol. Geis ha pogut conèixer de primera mà l’activitat científica que duen a terme diversos grups d’investigació.

 

Durant el recorregut s’han pogut entrevistar amb Diego Marzese, investigador del grup Biologia Cel·lular del Càncer; Emilia Amengual, investigadora del grup Genòmica de la Salut; Antònia Obrador, investigadora responsable del grup Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica, i Victoria Cano, responsable de la Plataforma Biobanc.

 



123movies